Valg til Falcks Personaleforenings bestyrelse 2022
Afstemningen foregår online her på denne side fra den 3. februar 2022 kl. 09:00 til den 28. februar 2022 kl. 09:00


 

Flemming Lindhof.

Assistancefaglig leder, Ringsted. Jeg stiller op til endnu et valg til Falcks Personaleforenings bestyrelse, hvor jeg har været siden 2004 og stadig synes, at det er en fornøjelse at være en del af hele foreningen og dens mange muligheder for et aktivt sammenhold i Falck. At være en del af hele foreningen med fraktioner og de frivillige, der ligeledes gør det hele til et godt sted at være. Mange gode oplevelser har der været, og flere vil komme. Falcks Personaleforening er en vigtig del af det at være Falck-medarbejder, og personaleforeningen er unik og værd at værne om. Derfor stiller jeg op igen.
 

Jørgen Holm Andersen.

Ambulancebehandler, Aars. Jeg genopstiller til bestyrelsen, fordi jeg synes, at det er et spændende stykke arbejde, hvor man kan være med til at præge det, der arbejdes på i så stor en personaleforening - og hvor der er så mange personalegrupper, der samles og mødes om noget fælles. Jeg har i den sidste valgperiode været med i økonomiudvalget og feriehusudvalget. Jeg vil forsat gerne arbejde på at fastholde den udvikling, som vi er i gang med ved at hæve standarden på vores feriehuse. Jeg vil forsat gerne være med til at arbejde for og være en del af en velfungerende forening som Falcks Personaleforening er.
 

Mariann B. Hansen.

Salgskonsulent, Falck Teknik. Jeg har gennem de sidste otte år siddet i bestyrelsen i Falcks Personaleforening, og det har jeg et stort ønske om at fortsætte med, hvorfor jeg har valgt at genopstille til dette valg. Jeg sætter stor pris på at være en del af en forening, hvor jeg kan være med til at arbejde for velfærden for vores medlemmer/kolleger på flere forskellige områder. Blandt andet i forhold til feriehusene, som jeg har beskæftiget mig med i alle årene, hvoraf de sidste ca. fem år har været som formand for netop dette udvalg. Feriehusudvalget arbejder intenst på at få vores feriehuse op på en høj standard og høj kvalitet til glæde for vores medlemmer. Det har været, og er stadig en stor opgave, som vi endnu ikke er færdige med. Jeg vil derfor rigtig gerne fortsat være med på rejsen. Som eneste høne i kurven i bestyrelsen i Personaleforeningen vil jeg rigtig gerne fortsætte med at gøre mit til, at foreningen fremadrettet kan blive ved med at tilbyde aktiviteter og oplevelser til glæde for vores alle vores medlemmer.
 

Thomas Kløver Eriksen.

Operativ leder, Falck Region Midt. Jeg har været ansat i Falck siden 1. august 2003, har været medlem i Falcks Personaleforenings bestyrelse siden 2012 og arbejder i dag som operativ leder ved Falck i Region Midt. Jeg stiller op som kandidat til Falcks Personaleforenings bestyrelse igen, idet jeg mener, det er vigtigt at støtte op om alle de medarbejdere, der hver dag leverer et stort stykke arbejde til fordel for os alle sammen. Arbejdet i bestyrelsen går ud på at forsøge at skabe de bedste rammer for velfærden, hvad enten det så drejer sig om tilskud til en aktivitet, en artikel i Falcken, en gave til en jubilar eller nyudlært elev eller at stille feriehuse til rådighed for medlemmerne. Der leveres hver eneste dag et kæmpe stykke arbejde i vores forskellige fraktioner, i bestyrelsen og på kontoret, og alle arbejder hårdt med at skabe de bedste forhold for os alle, ved at fordele velfærdsmidler på en fornuftig måde til fordel for flest mulige. Kort sagt – det vil jeg fortsat gerne arbejde med og på den måde gøre mit til, at vi også fremadrettet kan blive ved med at have en personaleforening i verdensklasse.
 

Copyright. 2016.
FALCKS PERSONALEFORENING · Sivlandvænget 2 · 5260 Odense S · Telefon 66 19 20 45 · fp@falckpf.dk